Rajdado vzw

Wij bieden begeleiding op het paard aan voor personen met een fysieke of mentale beperking.

Vrijwilligers

Wil jij ons team als vrijwilliger versterken ? Stuur ons dan snel een berichtje en wij nemen contact met je op Alvast bedankt !

4 Comments

Add a Comment
 1. Hallo,

  Fantastisch project. Graag zou ik jullie wat komen helpen. Ik heb zelf een paard en ben heel erg bezig met natuurlijk paardrijden. Ik heb lessen gevolgd bij terra natura en maak mijn eigen paard zadelmak. Ik zou graag de equitherapie opleiding volgen maar het lijkt me een goed idee om eerst ia vrijwilligerswerk wat meer te weten te komen en te ervaren.Ik ben zelfstandige en kanmijn agenda wel wat regelen. Warme groet,Iris

 2. Beste,

  Ik heb met veel bewondering jullie website gelezen. Heb van jullie project gehoord via een bevriende collega van mij. En zou mij bereid voelen om eventueel jullie team te versterken op vrijwillige basis.

  mvg
  Dennis

 3. Beste

  Ik zit momenteel in mijn tweede jaar orthopedagogie. Al 12 jaar lang gaat mijn vrije tijd naar het verzorgen en rijden van paarden. Volgend jaar ga ik als stage hippotherapie volgen in Nederland. Ik zou daarom graag als vrijwilliger komen helpen bij jullie.

  Groetjes
  Fien

 4. Beste,

  Ik zou graag bij jullie komen vrijwilligerswerk doen. Ik woon in Hoeselt en ik heb altijd paarden geweldige dieren gevonden.

  Graag een seintje en ik kom even langs.

  Met vriendelijke groeten
  Maria ARCE ANDRADE
  0473.77.57.28

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rajdado vzw © 2015